"Treballem amb il·lusió i ganes, amb la mateixa qualitat de sempre, innovant productes pels nostres clients" 

Una tradició familiar

Al voltant de l'any 1939, arribats de Barcelona, l' Albert i la Pepeta, parella peculiar i ben aviat popular entre el veïnat, van obrir un forn de pa a la vila de Molins de Rei. Era una botiga petita, de tracte familiar situada gairebé al llindar del poble, al barri del Canal.

No tingueren fills, i amb la mort de la Pepeta, l'any 1963, l' Albert va oferir a una de les seves nebodes la possibilitat de continuar amb el negoci. Així fou com arribaren el Vicenç i la Paquita. El Vicenç, pagès, aprengué l'ofici de forner i va donar continuïtat al negoci.

L'any 1975, en Vicenç i la Paquita donaren una altra empenta al negoci, adquirint el local del costat, i ampliant així el forn fins a tenir l'aspecte actual. La seva filla Montse s'incorporà al negoci familiar l'any 1986.

En l'actualitat, els responsables del negoci són la Montse i el seu marit Josep (format a l'escola Hofmann) que donaren, altre cop, una nova empenta al negoci familiar obrint l'any 2007 un segon local, aquest cop un forn-cafeteria, a l'interior del Mercat Municipal i des d'on segueixen oferint la qualitat i servei que sempre han caracteritzat el Forn del Pont.